dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Universal Care vol 1

2021. április 16. - FrozenDub

 

Különleges dub zenei válogatás jelent meg idén március végén. Az Universal Care vol 1 egy 15 zenét tartalmazó digitális kiadvány, ami a Dubwise No Compromise kiadó gondozásában jelent meg.

 

a1187687219_10.jpg

 

Az Universal Care vol 1 összes bevétele jótékonyági célt szolgál. 2020. szeptemberében egy kisbusz csapódott Nyársapát határában egy zsúfolt buszmegállóba, ahol egy 28 éves nő és egy hét éves gyermek életét vesztette a balesetben. Az összes bevétel a családok számra kerül felajánlásra.

A válogatáson főleg dub és reggae zenék kaptak helyet, az előadók között szerepelnek ismert magyar és külföldi producerek, mint pl. Dub Normal vagy Alpha Steppa. Felbukkan két hazai dubstep producer is: Leap és DST.

 

Itt hallgatható meg:
https://dubwisenocompromise.bandcamp.com/releases

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása