dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Jamaicai forróság Karintiából: DSR7007

2020. október 13. - FrozenDub

 

Egy kicsit dubosabb ösvényekre tévedünk. Hamarosan megjelenik a Dubbing Sun Records legfrissebb lemeze, ezúttal a 7”-es szériából.

 

dubbing_cov.jpg

 

A Dubbing Sun Soundsystem a festői Karintia lakájin és meredélyein terjeszti az igét. Eredetileg négy soundman alapította és indította útjára a rendszert Gertze, Dubvid és Pupa Strav majd később Kol.Ee A.K.A. King D is csatlakozott. Az évek során stabil reputációt építettek ki maguknak. Zenéik jelentek meg olyan kiadóknál, mint a Lion Charge, Dubatriation, Pressed Records, Dub Descendants, Archetype, Albion Collective. Saját kiadójuknál pedig olyan személyek fordultak meg, mint Digid, Full Dub, Lutan Fyah, Clinton Sly, Bunnington Judah és Addis Pablo.

Ezek után elérkezünk a Dubbing Sun Records kiadó legújabb anyagához. Ez a DSR7007, amin egy JSM & Tenor Youthman szerzeménye a Steppa hallható, a szaxofont pedig Raggs szolgáltatja. A korong másik oldalán egy remix hallható: Dubbing Sun & Blue Hill remix.

 

 

A kiadás dátuma egyelőre még nem ismert, de sokat már biztosan nem várat magára. Összesen 300 példányban lesz elérhető, szóval érdemes lesz figyelni, mert gyorsan elkapkodják.

 

 

Katalógus: DSR 7007

Formátum: 7" vinyl, limitált 300 példány

Előadók:

A oldal- JSM & Tenor-Youthman - Steppa (szaxofon Raggs)

B oldal - Dubbing Sun & Blue Hill remix

 

Facebook: https://www.facebook.com/DubbingSun

Soundcloud: https://soundcloud.com/dubbing-sun-soundsystem

Bandcamp: http://dubbingsunrecords.at/

 

 FrozenDub

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása