dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Lampa - Dubious EP (MUD054)

2019. december 01. - FrozenDub

 

A napokban jelent meg a M.U.D. azaz Macabre Unit Digital kiadó legfrissebb anyaga, melyen egy teljesen új név a manchesteri Lampa mutatkozik be.

 

15a24b3f-0ac6-4ded-b96f-92803ab95510.jpg

 

 

A M. U. D. egy igen erős sorozatban van és az 054 sem okoz csalódást. A korábbi kiadványokról itt írtam: MUD051, MUD053. Ez alkalommal egy Lampa első hivatalos EP-jét hozták össze. A Dubious EP-n négy zene szerepel.

 

 

Az első szám maga a Dubious a M.U.D. klasszikusai közé tehető: lassan hömpölygő és sötét. A Balck Wax egy meglepő utazás a dub és a legsötétebb dubstep keverékébe. A Convenance kellemes keleties hangszerei és női vokálja harmonikusan ellensúlyozza a gyomorrengető mélyeket. Személyes kedvencem a Nowhere To Be Found rideg instrumentális utazás az elektronikus zene dehumanizált mennyországába.

 

 

A mastert a 6FBS stúdió készítette, ennek megfelelően a zenék piszok jól szólnak. Elképesztően tiszták és a mélyeik pedig ennél vastagabbak nem is lehetnének.

A zenék beszerezhetők bármely digitális forgalmazónál.

 

Lampa
Facebook https://www.facebook.com/lampadubs/

M.U.D.
Facebook https://www.facebook.com/macabreunitdigital/

 

6FBS
Facebook https://www.facebook.com/sixfeetbelowsound/

 

 

Frozen Dub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása