dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

A dubstep új klasszikus oldala: Chief Kaya

2019. május 11. - FrozenDub

 

Talán minden kétkedés nélkül ki lehet jelenteni, hogy Chief Kaya 2019 egyik legígéretesebb tehetsége. Olyan szinten hozza a dubstep klasszikusnak mondható hangzásvilágát, ami akár még őszbe forduló generáció szívét is megmelengeti. Zenéiről nem érdemes túl sok mindent mondani csak ennyit: ez DUBSTEP.

 

ck_cover.png

 

 

A Tennessee székhelyű dj és producer nem cifrázza túl a zenéit, teljesen mellőzi a kellemes andalító dallamokat és a kellően trap-es beatek is hidegen hagyják. Amit ő csinál azok a jéghideg, embertelen wobble-ra épülő zenék, amik Kromestar, Coki, Cluekid, Tes La Rok legjobb éveit idézik. Na most ez a hangzás újra itt van és bizony tálcán kínáljak nekünk. Most rögtön például a bristoli Foundation Audio gondozásában jelent meg a legfrissebb EP-je digitális formában, a Classic Edition EP. Ez egy olyan kiadvány, amit azonnal le is kell tölteni. A címadó szám a ’Classic Edition’ önmagában megállja a helyét, ez a hangzás teljes egészében a 2000-es évek első felének Digital Mystikz világát idézi.

 

 

 

Egy megjelenés előtt álló EP várható a Push Waves kiadó gondozásában: 'Alpha & Omega'. Nos, ez talán még egy szinttel emeli a tétet. Embertelen hang orgazmus fogadja az mit sem sejtő hallgatóságot. Durva és mechanikus, Csendes óceán kiterjedésű sub tartományokkal. Persze mindezek mellett a zenék szuper tiszták, minden tartomány a helyén van, élmény ezeket hallgatni. Ezek igazi pusztítók a tánctéren!

 

 

Érdemes Chief Kaya korábbi kiadásait is meghallgatni, amik a Defy Culture, Southside Dubstar UK, Heavy Traffic Recordings, Version Collective kiadók gondozásában jöttek ki.

Tagja a Low Figure nevű dubstep crew-nak, amit Aztek, Grundy és The Cosmos producerekkel közösen alkotnak.

 

Chief Kaya
Facebook https://www.facebook.com/ChiefKaya/
Soundcloud https://soundcloud.com/kayadubz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása