dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

MarcBaca: friss tehetség az USA-ból

2019. április 14. - FrozenDub

 

MarcBaca aka Marcos Cdebaca Új-Mexikó állambeli, Albuquerque székhelyű dj/producer. Zenei pályafutását egy death metal bandában a „The Horror From This House"-ban kezdte. Később csúszott át az elektronikus zene világába és kezdett kísérletezni a különböző irányzatokkal, mint break, house, drum and bass és dubstep.

 

marcos.jpg

 

 

A Stance Audio gondozásában két alkalommal jött ki digitális ingyenesen letölthető anyaga. Először a STANCED018, amin két zene hallgatható meg. A ’Goin’ West’ egy sötét minimalista oldschool darab, az ’Imperial’ pedig egy kicsit könnyedebb elszállós zene.

  

 

A STANCED023 egy sokkal érettebb, tisztább hangzásvilággal kecsegtet. Erről korábban itt írta: 'US underground: Stance Audio'

 

Számos zenéje és félkész, befejezetlen projektje vár megjelenésre. Például a ’Texture’, ami a napokban került fel a soundcloud oldalára. Ez egy egészen kecsegtető darab, ami a megfelelő munkák után egy valódi sound system gyilkossá válhat.

 

  

Az ’Elm’ pedig az egyik személyes kedvencem, aminek a sötét hangulata és feszültsége magával ragadó.

 

 

Kövessétek MarcBaca-t, mert a jövőben még jó pár zenéje kerül ki és érdemes lesz odafigyelni rá!

 

Soundcloud
https://soundcloud.com/bacadubs

 

Facebook
https://www.facebook.com/bacadubs/

 

 


FrozenDub

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása