dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

US underground: Stance Audio

2019. március 03. - FrozenDub

 

A Stance Audio háza táján rendesen felpörögtek az események. Egy egész estés 'sub kúrát' adtak a legendás denveri Black Box-ban, megjelent két új digitális anyaguk és egy különleges dubplate mixel is megörvendeztettek bennünket.

 

51052040_1664017157033366_15111202480848896_n.jpg

 

Egy friss mixel bővült a Stance Mix széria, sorban ez már 009. Ez alkalommal Rethink és Strikt Depth egy különleges dubplate mixet pakolt össze. Az az igazán izgalmas ebben, hogy a srácok nem a .wav filokat nevezik dubpalte-nek, hanem valóban 10” fekete korongokat pörgetnek, melyeket valahol a basszus zenei kultúra szívében, Bristolban metszenek nekik. Ez az csörgős-csattogós mix számos igazi különlegességet tartalmaz. Mind a zenék és mind a dj technika egyesen visszarepít a dubstep korai underground világába. Hallgassátok, mert ilyennel nagyon ritkán lehet találkozni manapság.

 

 

 

STANCED0023

MarcBaca  - Into Sunlight EP

Az Államokbeli dj/producer visszatérő EP-je a kiadóhoz. Izgalmas, experimentális, dub hangzásvilág jellemzi, ezt a három számos összeállítást. A ’This Three Talks’ című zene kifejezetten kiemelkedik jól strukturáltságával, eredetiségével.

 

 

 

STANCED024

Nomia - Grime Life // Twisted Scary Creatures

Az amerikai Nomia bemutatkozó SP-je, rajta két igencsak meggyőző zenével.

 

 

Nem utolsó sorban pedig érdemes megjegyezni, hogy előkészületben vannak a legfrissebb Stance Audio vinyl-ek a STANCEDUB03 és 04!

 

Stance Audio
Facebook https://www.facebook.com/StanceAudioBass/

Strikt Depth
Facebook https://www.facebook.com/StriktDepth/

Rethink
Soundcloud https://soundcloud.com/stance-rethink

 

FrozenDub

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása