dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Friss zenék Aztek laborjából

2019. február 24. - FrozenDub

Aztek-et már nem kell bemutatnom a blog olvasóinak, hiszen rendszeresen követem a sheffield-i dj/producer munkáit. Szóval Aztek nem lazsál és sorban készíti a zenéket, így az elmúlt hetekben is több kiadatlan munkája került fel a soundcloud oldalára, most ezekbe hallgatunk bele.

 

aztek.jpg

 

A legfrissebb szerzeménye egy bootleg az ’ NY Is Killing Me’ Gil Scott-Heron Jamie xx-féle verzióját rendszerezte újra és egyszerűen csak jobb, mint az eredeti.

  

Az ’Arrival’ egy újabb oldalát mutatja meg a producernek. Korábbi munkái között is csak elvétve lehet találni ilyen sötét munkákat. A szinte már horrorisztikus, földön kívüli világba repítő zene sötétségét a kövér, telt mélyek teszik teljessé.

 

A sheffield-i producer elég erős a remixek készítésében, legutóbb egy Black Sabbath klasszikust variált meg, amiről itt írtam. Most két nagyon izgalmas producer zenéjét variálta meg Nova & Vibe Emissions ’Alien Chant’ (Aztek Remix). 

 

A ’Trojana’ egy szuperszonikus támadás az emberiség ellen, ez az zene bármilyen hangrendszeren maradandó élményt nyújt a hallgatóságnak. 

 

Kövessétek Aztek facebook és soundcloud oldalait, mert egy csomó kitűnő zenét tölt fel és sok ingyenesen leszedhető. Ha többet szeretnél tudni Aztek-ről akkor olvasd el a vele készített interjút itt.

 

Aztek
Facebook https://www.facebook.com/aztekmusik1/
Soundcloud https://soundcloud.com/aztek-musik
 
 

FrozenDub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása