dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

DMW Sound - LONDON SE4 EP [DMW016)

2019. február 11. - FrozenDub

 

Most valami igazán nagy dobással állt elő a DMW Sound kollektívát alkotó Panix és Ranking Dan. Február 16-án jelenik meg a legújabb digitális EP-jük a ’London SE4’.

 dmw_1.jpg

 

Az anyag teljes keverését Panix csinálta, ami egyszerűen zseniális lett. Minden zene nagyon vastag és zsíros, fantasztikusak a mély tartományok. Az egész EP hangulata különleges. Gyakorlatilag teljesen visszahoz egy olyan hangzásvilágot, ami a stílus korai szárba szökkenésének idejére volt jellemző: sötét minimalista világ, vibráló mélyek és kocsonyaként remegő woblerek. Ami külön tetszik, hogy klasszikus reggae vokál sample-el vannak megpakolva a számok. ’London SE4’ (DMW016) egy igazi gyöngyszem, egy visszatérés az eredeti hangzáshoz, ami felüdülés nyújt az egyre híguló kínálatban.

 

 

Panix & Ranking Dan ’London SE4’ (DMW016)

 

1. Panix - Herbsman Corner

2. Panix - SLAM IT

3. Panix & Ranking Dan - Blue Cookie

4. Panix & Ranking Dan - Divine Mind

 

Az EP meghallgatható itt.

 

Megjelenés: 2019. február 16. Az EP a bandcamp-en keresztül lesz elérhető: https://dmwsound.bandcamp.com/

 

Korábban itt  itt és itt írtam a DMW Sound-ról.

 

FrozenDub

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása