dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

A Blackfox Records legfrisebb zenéi

2019. január 31. - FrozenDub

 

Szóval nincs megállás a Blackfox Records csapatánál. Még a januárt sem hagytunk magunk mögött, de már két új ingyenes digitális kiadvánnyal jelentkeztek, most ezekbe fülelünk bele.

 

blackfox_records_cover.jpg

 

A kanadai Poly-Esther neve talán már sokaknak ismerősen csenghet, elsősorban dj-ként. Most egy két számos digit anyagot hoztak össze a notthingham-i Dedicut-al. Az első nóta az Poly-Esther - Darlin Dedicut-féle remixe. Durva, hogy milyen szinten kifordította az eredeti jazzy zenét a remix során Dedicut. A második track közös kooperáció eredménye.

 

 

A horvátországi Epnu a kelet-európai szintér egyik legígéretesebb producer tehetsége. Zenéi eddig tudtommal a Sub Garden kiadónál jöttek ki, de a SeekSickSound számára készített mixében találkozhatunk egy nagy adag kiadatlan munkájával.

 

 

A Blackfox Records gondozásában most egy két számos digitális anyaga jött ki. Nos ezt a két zenét nem lehet félvállról venni. Ezek nagyon súlyos sötét muzsikák, a hangulatuk egészen magával ragadó. Minimalista, de mégsem unalmas vagy monoton. Külön kiemelkedő az ahogy a mély tartományok működnek, ezek valódi sound system zenék. Nem utolsó, hogy a mastert a Sub Audio vezére, Gnischrew végezte (róluk bővebben itt).

Egyébként nekem az 'Unlink' ütött be a legjobban. Lüktető, vibráló mélységek, kristálytiszta hangzással.

Kövessétek a Blackfox Records munkáit, mert a jövőben még több nagy zene fog kijönni tőlük!

 

Blackfox Records
Facebook https://www.facebook.com/blackfoxnetlabel
 

Epnu
Facebook https://www.facebook.com/epnubeats/
 

Poly-Esther
Facebook https://www.facebook.com/prancingpolyesther/
 

Dedicut
Facebook https://www.facebook.com/dedicutdubstep/

 
FrozenDub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása