dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Egyedülálló dubstep party Budapesten

2022. augusztus 28. - FrozenDub

 

A Frozen Plates kiadó égisze alatt a Gólyában egy estére összerántjuk a dubstep műfaj legsúlyosabb arcait. Négy külföldi tehetség jön hozzánk, akik garantálják, hogy csak a legütősebb zenék kerüljenek egész este a lejátszókra. Készüljetek rá, hogy ezen a bulin élesben és rajtatok fogják tesztelni a korábban soha nem hallott/játszott 140-es basszus szörnyeket!


fzp_square1.jpg

Íme a névsor: 11th Hour (B), Substrada (B), EKSTR (B), Moosiqunt (AT). Mellettük a magyar dubstep meghatározó alakja Cadik fogja egyenesben pörgetni a legfrissebb dubplateket. A bemelegítésről pedig Vrama és Request gondoskodik.

Az este folyamán két külföldi meglepetés vendéggel is összefuthattok a Gólyában, akik az elmúlt évek talán legmeghatározóbb formái a dusbtep scénában ők nem más, mint a Deep Tempo duó! Rajtuk kívül Bécsből még a vendég seregben itt lesz a Shenron Records csapta valamint Pharma.

Gyertek és élvezzük együtt a legfrisseb dubstep zenéket!

A fellépőkről röviden:

11th Hour az elmúlt évek egyik legizgalmasabb dubstep producere. Zenéire jellemző a sötét minimalizmus, a pulzáló vastag mélyek, ugyanakkor gyakran használ törzsi hangszereket és lágy vokálokat is. Zenéi nemzetközi szinte is elismertek és a műfaj legjobbjai játszák őket úgy, mint Mala, N-Type, Ternion Sound, J:Kenzo, Bukez Finest, Deep Tempo csak említve néhány nagyobb nevet. Számos kiadó jelentette meg munkáit csak néhányat megemlítve: Duploc, Frozen Plates, Wheel & Deal and Basskruit.

 

 

EKSTR egy relatíve friss név, azonban már így is elég sokan figyelnek rá. Szintén belga DJ és producer, zenéi jeletek meg a brit LDH, a 768 és a belga Bassin Recordsnál és természetesen a Frozen Platesnél is. Volt szerencsém belehallgatni a legfrissebb munkáiba és hát nem lesz egyszerű a dj szettje, mert nagyon súlyos dubplate-kkel készül.



Substrada jelenleg a dubstep műfaj talán legegyedibb zenéket készítő producere. Zenéiben ügyesen vegyíti a trap, hip hop és dubstep elmeit és végeredményként egy csak Substradara jellemző hangzást kapunk. 2021-ben a Duploc magazin az év producerének jelölte, zenéit rendszeresen játssza Mala, Sicaria Sound, J:Kenzo, Ternion Sound, Distinct Motive és Hebbe csak egy párat említve. Megjelenései voltak olyan neves kiadóknál, mint a DUPLOC, Infernal Sounds, Basskruit, Fat Kid On Fire, Locus Sound. Biztos vagyok benne, hogy elképesztően erős Dj szettel készül!

 

 

Moosiqunt egy friss bécsi dubstep, bass music producer. Nagyon egyedi és ígéretes hangzással. Zenéi a bécsi Shenron kiadónál és a Sub Audio Recordsnál jöttek ki, de folyamatosan újabb és újabb zenéken kattog és tele van friss, kiadatlan számokkal.

 

 

Cadikot talán nem kell bemutatni a magyar közönségnek. A hazai underground elektronikus zene álló csillaga. DJ technikája kreatív és egyedi ugyanakkor tű pontos minden keverése. De, ami az igazán jó hír, hogy ezen az estén a legfrissebb Cadik zenékből fog tartani egy szőnyegbombázást. Higgyétek el, nagyon súlyos zenékkel készül, olyanokkal, amiket kb. senki sem hallott még.

 

Vrama is ismerős a budapesti közönségnek. Számos partin és rádióműsorban szolgáltatta már a talp alá valót. Egy-egy mixében a jól ismert klasszikusok mellett megbújnak a legfrissebb megjelenések és a feltörekvő producerek kiadatlan zenéi is.

 

 

Request alapvetően a drum and bass körökben ismert dj azonban erre az estére előszedi a morcos 140-es oldalát és egy alapos bemelegítéssel ő fogja nyitni a partit.

Bővebben a partiról: 
https://www.facebook.com/events/596702622070488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása