dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Juan Forté legújabb lemeze: JUAN003 - Rareman

2020. november 07. - FrozenDub

 

Kétség kívül az idei év meglepetés kiadója a Juan Forté. Ezen kár lamentálni, hiszen mi sem bizonyítja jobban kiadós sikerét, mint az, hogy percek alatt fogynak el a lemezeik. A JUAN001 és JUAN002 gyakorlatilag pillanatok alatt klasszikusokká váltak a műfaj kedvelői számára. Azonban 2020 még nem ért véget és a Juan Forté csapat előkészítette a harmadik lemezüket is! Érdemes időt szentelni neki.


artwork_announcement.png

 

A JUAN003 a hagyományokat követően ismét szemkápráztató artworköt kapott. A már jól ismert képregény stílus formájában folytatódik a ’The Tales of Juan Forté’ a hátlapon. Hősünk fekete korongja elveszti erejét és egy mágus segítségét kell kérnie, hogy ismét ő uralhassa a táncteret. Valójában ez nem is áll messze a JUAN003-tól, amin két igen erős Rareman zene hallható. Az ’A’ oldalon egy klaszikus dubstep gyökerekre hajazó track kapott helyett ez ’Tribute’ címre lett keresztelve. Ez egy igazi bomba, ami pillanatok alatt berobbantja a táncteret. Minimalista zene, ami kizárólagosan a wobble-ra épít, de hát ezt imádjuk! Legalábbis én. A másik szám a ’B’ oldalon ’Shibuya Nightz’ 180 fokos fordulatot hoz, igazán nagy váltás. Ennek ellenére ez is egy kitűnő zene, ami a 80-as évek synthwave stílusát idézi fel.




Ezúttal a zenék maszterét a legendás Transition stúdió csinálta, szóval a hangzás az egészen kiváló. Ezekben a legmániákusabb audiophile sem talál egy porszemnyi koszt sem. A nagy várakozásra való tekintettel most 500 példány lesz elérhető a lemezből. Ennek ellenére azt gondlom, hogy nem fog sokáig kitartani az az 500 darab lemez sem. Aki szeretne egy példányt elcsípni magának, annak nem árt időben ott lenni a web shopban!

 

 

 

Előadó: Rareman

Kiadó: Juan Forté

Katalógus: JUAN003

Zenék: (A) Tribute / (B) Shibuya Nightz

Formátum 12” vinyl és digitális

Megjelenés dátuma: 2020. november 11.

Elérhető: https://www.juanforte.co.uk/

 

 

Juan Forté
Facebook https://www.facebook.com/juanforteuk/
Soundcloud https://soundcloud.com/juanforteuk
Web https://www.juanforte.co.uk/

Rareman
Soundcloud https://soundcloud.com/raremansound
Mixcloud https://www.mixcloud.com/rareman/

 

FrozenDub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása