dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

NOVODUBS001

2020. október 08. - FrozenDub

 

Egyre több kis kiadó lép színre és indulnak el vagy a digitális vagy pedig a fizikai zene kiadás útján. A Novo első lemeze már elérhető a kiadó web shopjában. A NOVODUBS001 katalógus számmal illetett kiadvány korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre, ugyanis mindössze 100 példány készült belőle.

 

novo_cov.jpg

 

A lemezen az új-zélandi illetőségű e s p két zenéje hallható, amiket a bristoli Dub Studio műhelyében csiszoltak tökéletesre. A trekkek kitűnően szólnak. Az ’A’ oldalon hallható ’After Dark’ lendületesen lüketet, míg a ’B’ oldalon hallható ’Smite’ egy melodikus, kissé minimalista munka magával ragadó szintivel.

 

 

Összességében két jó zenét kapunk, amit erősen korlátozott mennyiségben adnak ki. Minden lemez számozott és pecsétlelt. Egyébként a pecsét vicces, gyermekkorunk egyik helyes kis figuráját, a kis vakondot formázza. Teljes szívvel tudom ajánlani a NOVODUBS001-et, ami nem csak gyűjtői darab, hanem kiváló muníció lemez lovászoknak.

 

Kiadó: Novo

Katalógus szám: NOVODUBS001

Előadó: e s p - After Dark / Smite

Elérhető: https://novorecords.bigcartel.com/

 

 

 

FrozenDub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása