dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Strassburgi grime&dubstep: Illektré - Influnces EP

2020. május 22. - FrozenDub

 

A strassburgi vonatkozású dj és producer Illektré négy számot tartalmazó digitális EP-je nem régen jelent meg a Noizon Records gondozásában. Francia dubstep producer és brit grime MC-k közös munkájából született keményvonalas sötét elektronika. Kapucnikat felcsapni, bólogatásra felkészülni.

 

illektrre_cov.jpg

 

Illektré 2002 óta készít elektronikus zenéket. Kipróbálta magát több stílusban úgy, mint drum and bass, hip hop, dub, digital reggae.2017 óta kizárólag a 140-es tempójú sötétebb zenékre koncentrál, és ezt nagyon jól teszi. Zenéi jelentek meg a Blackfox Records, Infernal Sounds, Subotage Records, Noizon Records és a The Bass Society gondozásában.

A most áprilisban kiadott Influences EP-vel visszatért a montpellieri Noizon Records kötelékébe. Az EP-n szereplő négy zene a dubstep és grime stílusok határmezsgyéjén mozog. Hangzásukra jellemző a sötét, nagyvárosi sikátor életérzés. Ezt csak tovább fokozza a két UK MC szövegelése Eklipse és Milver. Nagyon jó EP-t sikerült összerakni, csak ajánlani tudom!

 

Illektré
Facebook https://www.facebook.com/illektre
Soundcloud https://soundcloud.com/illektre 

A zenék itt érhetők el:
https://illektre.bandcamp.com/album/influences-ep

FrozenDub

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása