dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Utazás a sötétség birodalmába

Sativa - Home Grown EP (STRCT005)

2020. április 11. - FrozenDub

 

A brit Strictly 140 kiadó soron következő EP-je április 20-án jelenik meg. Ezúttal Sativa négy zenéje lesz repertoáron. A kifejezetten erős összeállítás alapos bepillantást enged 2020 egyik legizgalmasabb producerének zenei világába. Súlyos mélyek, sötét, már-már disztópikus hangulat, ráadásul nyakunkon a pandémia és éppen ideje találni hozzá megfelelő zenét. Ez az lesz.

 

sativaep.jpg

 

A Strictly 140 kiadó neve talán kevésbé cseng ismerősen a dubstep mélyebb rétegeit nem ismerő közönségnek. Azonban az elmúlt 1-2 évben több igen erős kiadványuk is volt, melyek UK szerte megrengették a buli helyszíneket és a hegyomlásnyi hangrendszereket. Négy digitális megjelenés, válogatások és több ingyenesen letölthető zene mellet tavaly megjelent az első 12” lemezük is. Ez mindössze 50 példányban volt elérhető, azonban nem csak gyűjtői különlegességről van szó, hanem egy zeneileg is kiemelkedő korongról beszélhetünk. Hangzása a kiadóra annyira jellemző rideg és minimalista ízlést követi egyszerre ötvözve a grime és a dubstep stílusjegyeit.

 

 

A most április 20-án megjelenő EP hűen igazodik a kiadó eddigi stílusához. Ezért is kiváló választás a szintén brit Sativa, aki az egyik legizgalmasabb hangzásvilággal rendelkező producer jelenleg. Az ugyancsak rideg, minimalista jellegű zenéire jellemző az újítás és a kísérletezés, ugyanakkor a grime és a dubstep eredeti gyökerei is bőven felfedezhetők munkáiban. A most megjelenő négy számos Home Grown EP egy igazi eszenciája Sativa stílusának. Négy nagyon profi zenét fogunk kapni, melyek a kristálytiszta és arányos hangzás mellett igen vastag és testes karakterrel rendelkeznek. A zenék stúdió keverése is kitűnő, nem szorítja háttérbe a producert, hanem éppen ellenkezőleg, kiemeli az egyéniségét.

 

 

 

A hamarosan megjelenő ’Home Grown EP'-t bátran ajánlom azoknak, akik szeretik a lecsupaszított sötét hangzásvilágot, illetve ez egy egyértelműen kötelező darab, azoknak akik eddig is kedvelték a 140-es tempójú basszus nehéz alkotásokat.

 

Előadó: Sativa

Kiadó: Strictly 140

Stílus: Grime / Dubstep

Formátum: Digitális

Katalógus: STRCT005

Kiadás dátuma: 2020. április 20 (4/20)

Artwork: Ghaastly

 

Strictly 140
Facebook https://www.facebook.com/strictly140/
Soundcloud https://soundcloud.com/strictly140
Web http://www.strictly140.com/

Bandcamp https://strictly140.bandcamp.com/
Big Cartel https://strictly140.bigcartel.com/

Sativa
Facebook https://www.facebook.com/sativabfm/
Soundcloud https://soundcloud.com/sativasteppa

 

FrozenDub

 

 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása