dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

SUBCLEF005: N.O.T.E.S.

2020. március 23. - FrozenDub

 

Korábban is írtam már a londoni Sub:Clef kiadóról a SUBCLEF004 kapcsán. A legfrissebb kiadásuk a SUBCLEF05 ezúttal is a dubstep érzelem és gondolat gazdagabb vizeire navigál minket. A négy számos EP-n többe között egy nagy visszatérő is szerepel és két kimagasló remix. Nézzük mit raktak most össze nekünk.

unnamed_2.jpg

 

 

A Chris James aka Cid Poitier nevével fémjelzett kiadó első 2020-as kiadványa talán az eddigi legerősebb a teljes repertoárban. A digitálisan és limitált példányszámú lemezen megjelenő anyag minden kétséget kizáróan első osztályú. A transzparens vinyl változat 50 példányban volt elérhető és gyakorlatilag pillanatok alatt elfogyott, nem csoda.

 

0018407242_10.jpg

 

Az „A” oldalon a dubstep veterán Dubwoofa két zenéje hallható. Mindkettő piszok sötét és  kellően minimalista. A törzsi hangulatról pedig az elképesztő vokálok és ütős hangszerek kellemes kombinációi gondoskodnak.

 

 

 

Személyes kedvencem a Hexed:

 

 

A „B” oldalon két Cid Poitier szám került ráncfevarrásra JFO által, aki szerintem a 140-es világ egyik legtehetségesebb producere. A két remix fantasztikusan jól sikerült. Megőrizték az eredeti verziók hangulatát közben pedig magukon viselik a JFO-ra jellemző sötét hangzásvilágot.  

 

unnamed_3.jpg

 

A zenék elérhetők digitálisan a szokásos felületeken, viszont aki közvetlenül szeretné támogatni a kiadó munkáját az a bandcamp oldalukon keresztül is meg tudja vásárolni az EP-t.

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/subclef

Bandcamp: https://subclef.bandcamp.com/album/n-o-t-e-s

Soundcloud: https://soundcloud.com/subclef

 

 

 

Frozen Dub

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása