dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

SUBAD014: Pharma - Adept

2019. december 23. - FrozenDub

 

Igazi helyben készült EP-vel állt elő a Sub Audio Records, ugyanis legfrissebb kiadványukat nem más, mint egy helyi szubbasszus szobrász Pharma jegyzi. Igazán lendületes EP sikerült összehozni, mely néhol már szinte klasszikus barokk zenére hajazó futamokkal operál.

 

subad014.jpg

Pharama neve nem csenghet ismeretlenül azok számára, akik a kissé bonyolultabb ritmikájú és sötétebb hangzású zenéket részesítik előnyben. Korábban jeletek meg zenéi az Instigate Regordings-nál (INSTi20) és a Locus Sound (LOCUS10) gondozásában. Mindegyikre jellemzőek a barokkos futamok, a minimalista sötét hangzás, az érdekesen csengő-bongó hangok és a végtelenül súlyos mélyek. A november 29-én megjelent három számos digitális összeállítás Pharma eddigi talán legerősebb munkája.

 

 

Megvásárolható közvetlenül a kiadótól: https://subaudiorecords.bandcamp.com/album/adept-subad014

 

Sub Audio Records
Facebook https://www.facebook.com/subarecords
Soundcloud https://soundcloud.com/subaudiorecords
Bandcamp https://subaudiorecords.bandcamp.com/

Pharma
Facebookhttps://www.facebook.com/berntpls
Soundcloud https://soundcloud.com/pharmadubs
Bandcamp https://pharma.bandcamp.com/

 

 

FrozenDub

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása