dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

STANCEDUB003 - Grundy x Sense Impression

2019. június 07. - FrozenDub

 

Izgalmas hírek érkeztek a Stance Audio háza tájáról ugyanis feltűnt a horizonton a dubplate szériájuk harmadik epizódja. Szóval az észak-amerikai csapat a Stance Audio family két oszlopos tagjának egy-egy munkáját vágatta fel a jó öreg 10” fekete korongra. Ahogy a korábbi két alkalommal most is a maximális hangminőségre törekedve ismét a legjobb stúdió segítségét vették igénybe. A master és vágás a bristoli Dub Studio pokoli laborjában készült. A korongból összesen 25 példány lesz elérhető. Az alkalom egyszeri, hiszen nem lesz újra vágás és digitális kiadás. Nézzük a zenéket.

 stance_cov.jpg

STANCEDUB03 

 


Az első két dubplate a két főnök Strikt Depth és ReThink nevéhez kapcsolható, azonban STANCEDUB003 két új producer bemutatkozó vinyl megjelenése lesz: Grundy és Sense Impression.

Grundy az Egyesült Államok középnyugati részéről származik, a Stance Audio mellett a Spook Audio és a South Side Dub Stars kiadóknál jelentek meg zenéi. A srác neve nem lehet ismeretlen azok számára, akik rajta tartják szemüket a underground basszus zenéken. Jellemzők rá az old school wobble hangzások, miközben számos friss összetevőt is használ. Egyedisége minden táncparkett hangulatát megküldi.

 

stance2.jpg

 

Sense Impression szintén az újvilág egyik ígéretes producere, egyenesen a hegyvidéki Rocky Mountain megyéből származik. Zenéire jellemző a sötét, meditatív hangzásvilág. Zenéi fülbemászóak, hallgatásuk közben elkerülhetetlen a konstans bólogatási inger.

 

 

A két zenét meghallgatva kijelenthető, hogy a Stance Audio ismét jól választott. Két igazi underground zene került most a megérdemelt helyére, 10”-os vinlyre. Mindkettő piszok jól szól, mélyek és tiszták. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

A lemezek az alábbi linken szerezhetők be:
https://stanceaudio.bandcamp.com/album/stancedub003


Stance Audio
Facebook https://www.facebook.com/StanceAudioBass/

Grundy
Facebook https://www.facebook.com/grundybunface/

Sense Impression
Facebook https://www.facebook.com/SenseImpression/

 

 

FrozenDub

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása