dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Bukkha & Subtle Mind - Words EP

Mennyei hangok a pokolból

2018. november 14. - FrozenDub

 

Az Infernal Sounds egy igen gazdag évet tudhat maga mögött ugyanis idén a harmadik lemezük jelenik meg. Júliusban jelent meg az IFS10 azaz SepiaInstict című EP-je, erről itt írtam. Majd az ősszel dobták piacra Dark TantrumsCommand EP-t. Az első fagyok beállta előtt pedig kijön az IFS012 azaz Bukkha & Subtle Mind - Words EP.

 

ifs012.jpg
IFS012 

 

Ez egy váratlan húzás a kiadótól (és Bukkha-tól egyaránt), hiszen eddig ennyire lírai zenék nem nagyon jöttek ki tőlük. A hirtelen változás viszont abszolút pozitív, mivel a három zenét tartalmazó korong a legmagasabb minőségi szintet képviseli. A számok egyszerre végtelenül mélyek és vibrálóak, de lágyak és harmonikusak. Tökéletes alkotások, melyek a 12”-os fekete korongon nyerik el igazi teljességüket. Dutchie angyali vokálja egyszerűen csak varázslatos. Fontos megjegyezni, hogy a Infernal Sounds saját dizájnere a fantasztikus Emily Dayson tervezte a lemez az ő munkájával lesz teljes. Sajnálom, hogy ebből nem készült külön poszter nyomat.

 

 

IFS012;
Bukkha & Subtle Mind
Words EP 

A: Words (ft. Dutchie)
B1: LAX
B2: Words (Sax Cut) 

Megjelenés: 2018. december 7.

Az EP-t itt lehet megvenni: 

https://infernalsounds.bigcartel.com/product/ifs012-bukkha-subtle-mind-words-ft-dutchie-lax-words-sax-cut

Infernal Sounds:
Facebook https://www.facebook.com/InfernalSoundsDubstep/
Soundcloud https://soundcloud.com/infernal_sounds

Bukkha:
Facebook https://www.facebook.com/bukkhaspace/

Subtle Mind
Facebook https://www.facebook.com/SubtleMindMusic

Emily Dayson
Facebook https://www.facebook.com/emilydaysonillustration/

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása