dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Mixer

2018. szeptember 25. - FrozenDub

 

Menetrend szerinti mix/podcast mustra következik. Volt egy pár igazán jó mix mostanában. Persze a facebook-ot teljes mértékben elárasztják a rosszabbnál rosszabb live sugárzások, ezért maradok a jó öreg soundcloud, mixcloud feltöltéseknél, de egy kivételt azért ismét teszek. Szóval ha esetleg egy hosszabb útra készül valaki a MÁV-al, vagy esetleg autóba ülne Budapesten, Szolnokon vagy igazából bárhol Magyarországon, akkor ezt a bejegyzést érdemes bekészíteni, mert a mixek talán könnyebé teszik a célállomásig leküzdendő távot. 

 

vintage-party-photo_1.jpg

 

 

Dawn Tempo

A legendás Tilos Rádion minden második szombaton a reggeli órákban hallható a magyarországi dubstep egyik úttörő dj és porducerének, DST-nek a műsora a Dawn Tempo.  Az akutális adásban a jó öreg lemezekről játszik egy dark szettet. 

 

 

 

Totoya Klub

A Rebel Bass Crew által szervezett Bass Trip-re melegítettek a Tilos stúdiójában a kettes terem dj-i. Malz, Vrama, Benc és Bergi. Fantasztikus zenék és hibátlan technika. 

 

  

Indepth Radio 08

Darkside és Distance közös műsora. Semmi meglepetés, hozzák a rájuk jellemző könnyed stílust és a súlyos friss és kiadatlan zenéket. A műsor közepén Sepia-val van egy alapos beszélgetésük. Zseniális ez a két arc! 

 

 

Gourmetbeats

Joe Nice szokásos havi élő rádióműsora a legendás Sub FM-en. Most vendég nélkül egyedül játsza le a két órát és mint mindig, úgy most is nagyon komoly szelekciót játszik. Rengeteg dubplate, forthcoming, éppen megjelent zene csendül fel és hát nem mellékes Joe stílusa, ahogy levezényli ezt a két órát. Fenomenális!

 

 

 

Basspaths -  'Mid Week Session Extravaganza' 2018. 09. 18.

Régi nagy kedvencem a Basspaths rádió műsor, melyet minden vasárnap lehet hallani a Sub FM-en. Szuper zenékkel tele pakolva a klasszikusoktól a forthcoming darabokig. 

 

 

 

ODD Frequency 003

Friss mix sorozat indult el a Deep Fried Records zászlaja alatt, mely mögött Dr.Cloud áll, akit már ismerhetünk az Åbysmal Ẹntities-ből és a DANK 'N' DIRTY DUBZ-ból. A mostani mixet az Åbysmal Ẹntities nagyfőnök ǏŅĐØĶŦ pakolta össze. 

 

 

Basstrace 034

A bécsi sógorok rendre a legjobb, legizgalmasabb dj-ket látják vendégül. Most 34. alkalommal Gaze Ill döngette a Modulith Sound Systemet. 

 

 

 

DANK 'N' DIRTY DUBZ

A san josé-i csapat a legendás L-Wiz duót látta vendégül. A kicsit több mint 60 perces mix egy igazi utazás a 140-es világ egy üde színfoltjában. 

 

 

 

TMSV - Innamind Promo Mix

Az Innamind Recordings soron következő (IMRV024) kiadványát TMSV jegyzi, eme kiváló alkalomból született ez a mix is.  

 

 

Ǐnto The Đepths with ǏŅĐØĶŦ

ǏŅĐØĶŦ az Åbysmal Ẹntities család vezére soron következő Sub FM műsora. Nagyon súlyos, nagyon sötét.

 

Coki - 'Spring Break Mix

Nem friss, de kakukktojásként elrejtem ezt a klasszikus darabot. 

 

 

Ẹntity Mix 001

Úgy tűnik, hogy az Åbysmal Ẹntities egy új podcast sorozatot indít, Ẹntity Mix néven. Ennek első részét a sötét, törzsi ritmusok nagy mestere jegyzi: Durandal.

 

 

MWM-recordings Mixtape 2018 

Súlyos, sötét, underground. Veszteségmentes formában letölthető.

 

 

J:Kenzo @Rinse FM

J:Kenzo szeptemberi műsora a Rinse FM-en

 

 

Elemental Arts Presents: Maes

A colorado-i srácok heti szinte hozzák a jobbnál jobb dj-ket. Most a két héttel ezelőtti Maes mixét emelem ki. 

 

 

Zygos Guestmix - Bassin Records Show 21 09 2018 BRUZZ 98.8FM

 

 

Seven w/ Sgt Pokes At Bay Sine London #1 - 8/31/18

 

 

THE SOUNDS OF DMWSOUND 3

Panix és Ranking Dan közös műsora a Resonance FM-en.

 

 

 

 

 A kivétel:
DST live strem azaz DSTream #2 egy igazi dubstep lecke kezdőknek és haladóknak!

 

 

 

Remélem tetszett az összeállítás!

FrozenDub

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása