dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Stance Audio

Új játékos a pályán!!

2018. szeptember 02. - FrozenDub

 

 

Mindig örülök neki, amikor felbukkan egy új underground kiadó, főleg, ha egy erősen limitált szériás kiadvánnyal köszönnek be. A napokban kaptam meg a Stance Audio második lemezét, ennek kapcsán írok most róluk.

 

stance_dub.jpg

 

 

 

A Stance Audio 2016-ban indult útjára. Az kiadó az USA-ban üzemel, eddig leginkább free zenék kiadásával foglalkoztak. Érdemes ezeket végigpörgetni, mert sok minőségi darab van köztük. Például ReThink zenéi kifejezetten erősek, de Benny Fishel digitális kislemeze is nagyon húzós lett, Borg remix EP-ről számomra kiemelkedő a Strikt Depth remix, Redi két számos kislemezéről a második dal a Corduroy szépen megformált, de baljóslatú sötétség. Érdekes világa van az első a Stance Audio Vol. 1.-nek, amelyen Rekkitt, Annias, Brog, ReThink, Strikt Depth zenéi vannak.

 

 

 

Rendszeresen töltenek fel podcastokat/mixeket a soundcloudra. Általában ReThink és Strikt Depth szelektálnak súlyos kiadatlan zenéket és örökzöld slágereket. A legutóbbi mixet Benny Fishel jegyzi, abba is érdemes belehallgatni. Most egy 45 perces dubplate mixet emeletem ki Strikt Depth-től.

 

 

 

Ha valaki live szeretné hallgatni a Stance Audio-s srácok mixeit, akkor elég csak a facebookon követni őket. Relatíve gyakran csinálnak elő közvetítést.

 

 

 

Fizikai formátumban eddig két korongjuk jelent meg:

 

STANCEDUB001 - Strikt Depth - Peace // Rethink - Fear

STANCEDUB002 - ReThink x Strikt Depth - Purgatory // Roadman

 

Sajnos a 001 az mindössze 4 példányban lett vágatva, így az teljesen beszerezhetetlen. A 002 mindössze 25 példányban került kiadásra, ha jól tudom, abból még van egy pár példány. A lemezen két szám kapott helyet.

 

label_only.jpg

STANCEDUB002

 

A: Roadman

Fenomenális. Szuper tiszta és szuper mély. Magával ragadó, lendületes, dinamikus. Erősen dubswise nóta.

 

B: Purgatory

Purgatórium az a hely, ahova a bűnös lelkek kerülnek megtisztulni. A Purgatory szub tartománya olyan fordulatszámon vibrál, hogy a legmocskosabb bűnöket is centrifuga módjára húzza ki a szövetből. A szám 2nd dropja elképesztő! Igazi Sound System zene, melyben jól harmonizálnak a dubra jellemző elemek és a kissé keleties hangzásvilág.

 

 

Érdemes lesz a jövőben odafigyelni a Stance Audio csapatra, mert szerintem még sok meglepetés és különlegesség kerülhet elő konyhájukból! 

 

Stance Audio:

Facebook https://www.facebook.com/StanceAudioBass/
Soundcloud https://soundcloud.com/stance-audio
Bandcamp https://stanceaudio.bandcamp.com/

 

FrozenDub

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása