dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

A Bleak Winter főnök: Korin Complex

2018. augusztus 22. - FrozenDub

 

Jeffrey Braga alias Korin Complex a Bleak Winter Records feje idén szeptembertől az öreg kontinensre költözik - egészen pontosan Malagára - és egészen májusig nem is tér haza. Izgatottan várja az új lehetőségeket, nem csak fellépésekre nyitott, hanem a saját üzemeltetésű kiadója számára is folyamatosan keres friss zenéket, új tehetségeket.

 korin.jpg

 

 

Korin Complex több közös zenét készített a szintén feltörekvő és mára kifejezetten jól csengő nevű Inyoka-val. Egy közös EP-jük meg is jelent a Silent Motion Records gondozásában. A három trekkes 'Covenant EP' potom 3 USD-ért beszerezhető digit formátumban a bandcamp-en keresztül

 

 

Muszáj megemlíteni a Sure State SSR002 12”-os korongon kijött szintén Inyoka-Korin Complex közös szerzeményt a 'Omniscient Flow-t'.

 

 

Dalek One-al közös szerzeményük az 'Ancient Contact' pedig sajnos még mindig kiadatlan. Ebbe is érdemes belehallgatni.

 

 

Írtam a mostanában megjelent 'Silent Archive Vol. 2.' válogatásalbumról, melyen helyet kapott egy koprodukció Inyoka-val 'Kihone' címen, ami szerintem az album egyik erőssége.

 

 

A Bleak Winter Records első korongja 2017-ben jelent meg, melyen ARtroniks két zenéje kapott helyet. A BWR002 idén jött ki, melyen öt trekk szerepel, köztük Korin Complex 'Off Kliter' című szerzeménye, melyet már számos komoly arc is játszott pl. Distance vagy N-Type. A BWR anyagok csak vinylen jönnek ki.

 

 

Érdemes belehallgatni Jeff mixeibe is, melyekre a pontosság és az ízléses szelektálás a jellemző. Összeállításaiban egyaránt megtalálhatjuk a friss és ropogós szerzeményeket, valamint a klasszikus dubstep korai darabjait is.

 

 

 

Szóval Jeff idén szeptembertől jövő május végéig Malagára költözik és nagy szeretettel várja a promóterek megkeresését valamint a következő BWR anyagokhoz a friss zenéket. 

 

Korin Complex
Soundcloud https://soundcloud.com/korincomplex 

Bleak Winter Records
Soundcloud https://soundcloud.com/bleakwinter
Facebook https://www.facebook.com/bleakwinterrecords/
Big Cartel https://bleakwinterrecords.bigcartel.com/

bleakwinterrecords@gmail.com

Jeff oldala: itt


FrozenDub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása