dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

DJ Madd - Rizla Dub 2018 / Soundboy Go Home - WAR020

2018. augusztus 07. - FrozenDub

 

A legendás War sorozat visszatért! Azt hiszem ez a legnagyobb hír a dubstep műfaj háza táján. A széria elsősorban reggae és dub klasszikusokat dolgozott át, azonban jó pár éve már tetszhalott állapotban volt. A legelső korong 2007-ben jelent meg, melyen Matty G variálta meg Bob Marley és Max Romeo egy-egy örökzöldjét, az egészen eddigi utolsó pedig 2009-ben került kiadásra, ezt J:Kenzo jegyzi: 2 Dark / Swarm 95 (WAR 019). Fontos megjegyezni, hogy igen becsületre méltó politika jellemző a sorozatra ugyanis csak vinyilen, 500 példányban kapható és nem készül belőle repress.

 

wlb.jpg  

 

A nagy visszatérést kis hazánk nagy büszkeségének köszönhetjük azaz DJ Madd-nek. A WAR020 egy igaz bomba! A megjelenés augusztus 24-re várható, de már előjegyezhető a legtöbb oldalon. 

 

Rizla Dub 2018

Az eredeti Pablo Gad - Bloodsuckers című szerzeménye, melyet Madd már a WAR008-on egyszer kiadott, hozzá kell tenni, hogy talán az egész sorozatnak ez az egyik legismertebb darabja. A 2018-as verzió, nem csak egyszerűen egy felújított és kicsit újraszabott VIP variáció, hanem egy teljesen új köntösbe bújtatott jövőbeli klasszikus. Igazán lendületes szám ez, melyben jól harmonizálnak a reggae elemek a Maddra jellemző irtózatosan mély hullámokkal.

 

Soundboy Go Home

A Cocoa Tea klasszikusát vadítja és meg alkot belőle egy kellemes nyári dubstep-reggae slágert. A melodikus intrót követő kiállás tisztán duruzsoló mélyei pedig a leggörcsösebb hallgatók izomzatát is ellazítják.   

 

DJ Madd

Facebook https://www.facebook.com/djmaddbeats/
Soundcloud https://soundcloud.com/djmadd

War

Facebook https://www.facebook.com/WAR140
Soundcloud https://soundcloud.com/war140

 

DJ Madd összerakott egy WARiginal lejátszási listát a Spotify-on az WAR zenék eredeti verziójából:
https://open.spotify.com/user/djmadd/playlist/2yoWrCkpaoOqrAner2zFnB 

 

FrozenDub

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása