dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Pushloop - HTRV003

2018. augusztus 04. - FrozenDub

 

A Heavy Traffic Recordings vinyl sorozatának harmadik kiadására készül, Matty G és a Babylon System után Pushloop jön egy három számos koronggal. Érdemes átböngészni a kiadó korábbi digitális anyagait is, melyekben bőven találhatunk betárazásra érdemes darabokat. Ezen kívül egy elég komoly freebie album is akad az oldalukon. A csapatnak 2008 óta saját műsora van a legendás Sub.FM-en, melyet vasárnaponként lehet hallgatni. 

Pushloop-ot talán már nem kell bemutatni, a kaliforniai dj és producer zenéi olyan helyeken jelennek meg, mint a Deep Dark and Dangerous vagy a DANK 'N' DIRTY DUBZ. Hangzására jellemező az egyedi sötét hangulat és a pusztító mélyek, e mellett gyakran operál a törzsies hangzásvilággal is. 

 

hvt.jpgPushloop - HTRV003

 

 

 

A szóban forgó anyag maszter munkálatait az egyik legjobb stúdió a TenEightSeven mágusa Beau csinálta. Három zene kapott helyet rajta, egyben ez Pushloop első vinyl megjelenése. Abszolút érdemesnek tartom begyűjtésre. 

 

Stereophonic

Nagyon erős kezdés és szerintem a legerősebb zene a lemezen. Brutális erővel csap le, az eltorzított lüktetés teljesen berántja az ember agyát a Pushloop által életre hívott fekete lyukba. Hihetetlenül lendületes, húzós darab.

 

Dope Slanga

Ahogy a cím is mondja ez egy igazi cuccos trekk. A vokál egyenesen valamelyik sötét gettóból lett kihúzva,közben pedig egy törzsi darabolás megy alatta. 

 

Kinetic Energy

Pushloop ismét kiereszti a méregfogait, de ezúttal egy kicsit nyersebb, szaggatottabb élménnyel találkozhatunk, mely nem jelenti azt, hogy ne a rá jellemző szépen kidolgozott mélyekkel és dobokkal tarkítaná ezt a számot is. 

 

 

Ha ez nem lett volna elég, akkor itt a (tudomásom szerint) legutolsó Pushloop mix, mely a Deep, Dark & Dangerous mix szériában jött ki.

 

Deep, Dark & Dangerous Mix 015:

 

Heavy Traffic Radio & Recordings

Facebook https://www.facebook.com/heavytrafficrecordings/
Soundcloud https://soundcloud.com/heavytrafficrecordings
Bandcamp https://heavytrafficrecordings.bandcamp.com/

 

Pushloop

Facebook https://www.facebook.com/pushloopmusic
Soundcloud https://soundcloud.com/pushloop

 
FrozenDub

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása