dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

WPR033 - DE-TÜ - Koshi

2018. július 26. - FrozenDub

 

A dubstep/grime világ egyik megújítójának tartott White Peach Records sorban a 33. kiadásához ért, melyen a De-Tü duó három nótája hallható. A bristoli srácok, Jake és Chris igazán nem aprózzák el a dolgokat, az elmúlt hetekben volt a saját építésű hangrendszerük a Green King Cuts Sound System debütálása, melyen már olyan legendák szólaltak meg, mint az Alpha & Omega vagy a Gorgon Sound. Ha ez nem lenne elég, kiadójuk, a Green King Cuts szinte már havi rendszerességgel tolja ki a kis szériájú lemezeket. Legutóbb nem más, mint Causa kavarta fel a nem éppen álló vizet a zöld királyok háza táján, és ha ez mind nem lenne elég, itt a WPR033.

 

 

detu.jpg

 

 

 

A - Koshi
Egy igazi keleti utazás, meditatív álom egy kellemes fúvós hangszer kíséretével a tudat legmélyére, ahol illatos füstökbe burkolózva nyugszik meg a babiloni káoszban megfáradt lélek.

B1 - Sippin'
Belecsúszunk az underground lét újvonalas, grimeos világába, eddig ismeretlen oldaláról mutatkozik be a bristoli páros.

B2 - Slap
Jellegzetes De-Tü hangzás. Súlyos mélyek, erős és hangsúlyos szubbal. A letisztult, de ugyanakkor feszes hangzást a visszatérő pengetős hangszer és a visszhangok teszik lágyabbá. 

Nagyon jó kis korong lett ez, két kifejezetten különleges zenével. Csak ajánlani tudom. A szokásos 12"-os formátumban lesz beszerezhető a jól ismert terjesztőkön keresztül, 3500-4000 forint körül, valamint potom pénzért a digit verzió is elérhető. 

 

De-Tü:

Facebook https://www.facebook.com/DETUSOUND/ 
Soundcloud https://soundcloud.com/detusound 

 

Green King Cuts:

Facebook https://www.facebook.com/GreenKingCuts/
Web http://www.greenkingcuts.co.uk/

 

White Peach Records:

Facebook https://www.facebook.com/WhitePeachRecords
Soundcloud https://soundcloud.com/white-peach-records
Web https://www.whitepeachrecords.com/

 

 

 FrozenDub

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása