dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Friss és ropogós DRD FREE 001

Montblanko – Precursa

2018. július 22. - FrozenDub

 

Talán még nem sokan hallottatok a ’Dark Real Dark’ kollektíváról, de igazán érdemes lesz rájuk odafigyelni a jövőben. Hamarosan megjelenik az első free zenéjük, mely a bandcamp oldalon keresztül lesz letölthető. Zenei érdeklődésüket nem határozták meg szorosabban „no genreboundaries” meghatározással illetik magukat, ami valójában annyit tesz, hogy egyaránt utaznak a különböző underground elektronikus zenei stílusokban. A soundcloud oldalukra feltöltött mixek között akad drum n’ bass, dubstep, jungle,grime, stb.

 drd.png

 

 

Az első free DRD számot a finn Montblanko neve fémjelzi. A tiszta hangzásvilággal rendelkező futurisztikus wavey grime ötvözi magában a klasszikus és újító elemeket egyaránt, így a kiállás egy ötletes break/jungle formájában tör elő. Nagyon erős kezdés ez a DRD-től, mely méltán rájuk irányítja figyelmet és érdemes lesz követni a jövőbeli kiadványaikat is.

 

Dark Real Dark

Facebook: https://www.facebook.com/DarkRealDark/    
Soundcloud: https://soundcloud.com/darkrealdark

Montblanko

Facebook: https://www.facebook.com/montblanko/
Soundcloud: https://soundcloud.com/montblanko

 

Ahogy mondtam a zene free! Rá kell nyomni a bandcamp-on a letöltésre és már meg is van a veszteségmentes wav. Július 27-től lesz elérhető! 



FrozenDub

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása