dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Mixer

Podcast/mix gyűjtemény az elmúlt pár hétből

2018. június 25. - FrozenDub

Az elmúlt napokban, hetekben annyi súlyos mix/podcast feltöltési dömping volt, hogy úgy döntöttem, egyszerűbb így egyben kirakni ezeket. Nem tudom, hogy mi történt, hogy megszállta-e az embereket a feltöltési vágy vagy egyszerűen, most több időm volt figyelni a hírfolyamot, de szinte már minden nap van valami kihagyhatatlan. 

Ha nem tudtad, hogy mit hallgass a reggeli dugóban a körúton vagy esetleg a semmi közepén álló vonaton, ne keresgélj tovább összeállítottam egy listát, melyben mindent megtalálsz ha 140-es underground zenét szeretnél hallgatni.

 

36027527_2063879737020463_4393598406749061120_n.jpg

 

 

Khanum - guest mix @Elemental Arts FM

A bristoli Khanum az Elemental Arts FM részére pakolt össze egy 60 perces mixet, mely tele van megjelenés előtt álló kiadatlan zenékkel.

Khanum https://www.facebook.com/khanumdubs/

Elemental Arts FM https://www.facebook.com/elemental.art.fm/ 

 

 

 

DUPLOC b2b ENiGMA Dubz b2b Hebbe b2b ARtroniks (MEGASESSION)

A belga duploc.com kiadó és zenei promóter csapat egy brutális nagy b2b mixel készül a 20 ezer soundcloud feliratkozóra. Nem akármilyen összeállítás ez.     

 

 

 

 J:Kenzo + Green King Cuts ft De-Tü @Rinse FM

J:Kenzo szokásos havi műsorába most a De-Tü páros vendégeskedett és képviselte az általuk futtatott Green King Cuts kiadót. A srácok egy elég alapos válogatást játszottak a zenéikből, Kenzo mester is hozta a formáját, jobbnál jobb zenéket pakolt fel, az utolsó kb. 30 percben pedig egy masszív jungel szelektát tolt.  

 

 

 

Zeb Samuels New Light Podcast

 Ahogy a Deep Heads-től és Zeb Samuels-től megszokhattuk: jazz, funk, absztrakt.

 

 

 

Ǐnto The Đepths with ǏŅĐØĶŦ

ǏŅĐØĶŦ mester az Åbysmal Ẹntities feje szokásos havi podcastjával jelentkezett. Ez se lett egy vidám darab.

 

 

 

BunZer0 x FatKidOnFire mix

A belga dubstep nagykövet, veterán szelektor BunZer0 az FKOF-nek pakolt össze egy jó iparos munkát, tele kiadatlan és kiadás előtt álló darabokkal.  

 

 

 

After Dark Mix Vol. 21 - Basiclee

Az ausztrál After Dark Music kiadó podacast sorozatának 21. részéhez Basiclee talicskázott össze egy pár súlyosabb darabot. 

 

 

 

Mooncast#22 - Zion Train

Egy igazi, vérbeli dub mix!

 

 

 

TSDcast 70 - Dalek One

A TSD azaz Take a step to Dub podcast szériájának soron következő darabját Dalek One állította össze, aki szerintem az egyik legizgalmasabb producer a scénában. 

 

 

 

Deep, Dark & Dangerous Mix 027 - Stylust 

A DDD legfrissebb kiadványát Stylust jegyzi, így szokás szerint a 27. mix is az övé.

 

Remélem tetszett a lista és máskor is meglátogatod az oldalt! 
FrozenDub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása