dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Bass Clash Budapesten

2018. március 04. - FrozenDub

 

 

A Dub Phase Sound System szervezésében megrendezésre kerül egy kiválónak ígérkező hangverseny, melyet méltán nevezhetünk a magyar dubstep élet egyik ünnepének. Egy igazi összecsapás várható és a résztvevők névsora is lenyűgöző, de természetesen közel sem teljes, ha a hazai DJ palettára akarnánk kivetíteni. (Bár nincs olyan sok dubstep DJ kis hazánkban, szerencsére.) Ami lényeges, hogy a hangot a Dub Phase Sound System saját építésű hangrendszere szolgáltatja. Ha nem ismernéd, annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy ez a rendszer egy speciálisan erre a zenei stílusra tervezett komplex rendszer, mely olyan erővel képes a hangot sugározni, hogy a zenét fizikailag is érezhetővé teszi, mely igen fontos szeretett stílusunk esetében. Én sajnos kihagyom, mert aznap este Taipeiben vendég Mala és maradok. Nos, nézzük kik is játszanak: 

 

27973811_10157283417698986_5679665308535801246_n.jpg

 

Dub Phase Crew:

Confused b2b Kong&Malz; Display; Gumilap
Gumilap az ország legjobb DJ-i közé tartozik. Nagyon technikás és mindig a megfelelő zenéket pakolja.A mixcloud oldalán jó pár felvett anyaga van:

 

Confused b2b Kong&Malz:
Érdekes hármasnak ígérkezik. Egyébként Malz-nak nem olyan régen jelentek meg zenéi a neves Indigo Movement kiadónál. Ezeket itt lehet meghallgatni:  

 

Display:
Az ő szettje is érdekes, hiszen bármikor beránthat egy-egy saját kiadatlan zenét, mint például ez is: 

 

Rebel Bass Crew

Leap, b.kov és Bazzs fogja tolni a basszusokat RBC részéről. Itt meghallgatható egy beszélgetés velük:

 

 

Meg ígértek valami friss zenét is ami elég súlyosnak ígérkezik:

https://www.facebook.com/rebelbasshu/videos/833343310187210/

 

Bergi:

A BASS CAMP Orfű egyik motorja most és veterán DJ, aki inkább a grime, garage, house szettjeiről ismert. Itt lehet a mixeibe belehallgatni:

 

 

Rozsomák:

A dunaújvárosi Union Tribe törzsfőnöke, komoly DJ múlttal. Szettjeit gyakran online live streamben hallgathatóvá teszi és eléggé felkapott youtube csatornája is van. Itt tudod meghallgatni a szettjeit:

 

 

Cadik és Zosha:

Biztos, hogy az ő szettjük lesz az esemény csúcspontja. Mindketten mesterei a lemezeknek és ráadásul Cadik valami brutális irányba halad, legalábbis a december 27-i Samba bulin játszott warm up szettje ezt mutatja. Kíváncsi lennék, hogy most milyen őrülettel készül.

 

 

Az eseményről infók itt érhetőek el:

https://www.facebook.com/events/197401037680295/?active_tab=about

 

Helyszín/Venue: Dürer Kert - Kisterem
Dátum/Date: 2018.03.16. - start: 22.00
Entry: 1500 huf

FrozenDub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása