dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Az árnyvilág hangjai

Shadow People - DDDLP2

2018. március 02. - FrozenDub

 

Truth és Youngsta begyújtotta nekünk a fáklyákat és elvezet minket a posztapokaliptikus Los Angeles sötét csatornáiba, ahol a romokba dőlt világ néhány megmaradt 18”-as scoop-ján dörögnek a szekta imái.

 28279706_1718037208258366_8155345234723513363_n.jpg

A Shadow People formáció nem más, mint a Truth duó és Youngsta külön utas projektje. Nyilván senkinek nem kell őket bemutatni, és azt sem, hogy nem éppen az asztalon fejjel lefelé lábujjal mixelős- ugrálós-foszforeszkálós biszbaszokkal integetős DJ-k ről van szó. Épp az ellenkezője: mély, sötét, sokszor meditatív dubstep emblematikus képviselői álltak össze és három év munkájának eredményét adták ki. A produkciót erősen megtámogatták egy nagy adag disztopikus koncepcióval, ami szerintem elsöprő. Íme:

„From the catastrophic aftermath of an alchemical experiment executed far from the reaches of hazy light in downtown Los Angeles, Shadow People emerged from the smoking ruins like cockroaches during nuclear winter. Testing sonic limitations in this new world, their transmissions began to create hope within an unstable reality, providing sanctuary for all who listened. Now, like their decaying surroundings, the Shadow People channel the dramatic, minimal and morose into lucid creation. No longer subjugated by the shackles of classification that plagued their world, they embrace mutation and forging paths untrodden.”
forrás: https://www.facebook.com/shadowpeopleofficial/

 

27867634_1702415889820498_125880806182549903_n.png

 

Az LP-n 12 szám kapott helyet, melyek elkészítésében olyan nevek működtek közre, mint: Taso (Teklife) vagy Cimm, a vokált Animai, Spikey Tee, Ace Boogie, Lelijveld, Rosa Ward, Melanie Antonides szolgáltatják.

A kiadványnak van egy digit formátuma (ez a 12 szám) és egy vinyl verziója is. Ez utóbbin 4 szám kapott helyet, megvásárolható Budapesten is a Deep-ben. A megjelenéskor volt egy nagyon limited csomag, egy 35 darabos kiszerelés: vinyl + egy pár lemezalátét + 1 db számozott poszter + letöltés

Itt tudod meghallgatni: https://soundcloud.com/shadowpeopleddd

Remélem tetszett a bejegyzés, kérlek oszt meg és látogass el máskor is!
FrozenDub

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása