dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

A ninja színre lép

140 Ninja kiadvány: Moss - Shaman Sound

2017. szeptember 17. - FrozenDub

 

A bristoli csapat friss digitális kiadvánnyal jelentkezik hamarosan. Azonban mielőtt rátérnék az új anyagra, talán érdemes néhány szót szólni a gárdáról. A 140 Ninja csapat elsősorban a deep undergrounnd dubstep színterén mozog. Havi egy alkalommal van műsoruk a Bassport.fm digitális állomáson. Minden alkalommal egy kevésbé ismert DJ pakol össze egy mixet, mely alkalmanként live, de gyakrabban felvett podcast szól. (Én a 011-es podcastban játszottam, ha érdekel katt ide)  Aki szereti a mély és igazán underground stílust, annak érdemes belehallgatni a felvételekbe. Több free download zenéjük is van, ezek a soundcloud felületükről letölthetőek. Digitális zenekiadással is foglalkoznak, ami a fő csapásirányként fogható fel a rádiózás mellett. Eddig nyolc kiadványuk jelent meg, ezek elérhetőek a bandcamp oldalukon és meghallgathatóak a soundcloud-on.

cover.jpg

Moss - Shaman Sound

Előrendelhető a 9. megjelenés, melyet egy szinte ismeretlen arc, Moss jegyez. A meglepően hangulatosra és minőségire sikeredett EP-n négy track kapott helyet. Az első a „Druids in the Dance” címet viseli törzsi hangzású minimalista világgal. A második nóta színesebb hangzású, keleties hangulatú lett. A „Unite” egy koprodukció Singer Tema-val, nagyon jó dub-os dal lett. Összességében szerintem a 140 Ninja eddigi egyik legjobb EP-je jött most ki. Érdemes megvenni, de hallgatni mindenképp.

Kóstoló:

 Ha többet szeretnél tudni:

140 Ninja: http://140.ninja/

Bandcamp: https://140ninja.bandcamp.com/music

Facebook: https://www.facebook.com/140ninja

Soundcloud: https://soundcloud.com/140ninja

Mixcloud: https://www.mixcloud.com/140ninja/

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása