dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

VV-FOUR: műértés felsőfokon

2019. december 05. - FrozenDub

 

Lassan véget ér ez a csodálatos 2019-es év. Sok kiváló zene jelent meg és sok felhabosított kevésbé kiváló is. Azonban nem lehet elmenni szó nélkül a Vinyl Vigilance negyedik lemeze mellett, ugyanis az év egyik legerősebb korongjáról van szó, épp ideje elmerülni a VV-FOUR két súlyos muzsikájában.

 

vv_forcov.jpg

 VV-FOUR // Cover art by Dan Browne

 

 

Talán nem vagyok egyedül vele, már igen régóta várt lemezről van szó. November folyamán a kiadó webshopjában elérhető volt néhány darab test press példány, ezek azonban igen gyorsan elfogytak. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen két fantasztikus zenét véstek fel a matt fekete korongokra.

Az ’A’ oldalon KrytikalSpear Dance című zenéje hever. A birmingham-i illetőségű dj/producer ezúttal is odatette magát. Abszolút hozza a 2000-es évek zenéire jellemző sötét, komor hangulatot, amiket tökéletesen egészítenek ki a különböző dub-os sample elemek. Persze, ami a zene fő erényét adja az a brutális vibe és wobble. Ez egy igazi szörnyeteg!

 

 

A ’B’ oldalon L Nix munkája van. A srác teljes tevékenysége a legnagyobb tiszteletet érdemli. Egyszerre rádiózik, kiadót futtat, készít zenéket és funkcionál dj-ként. A kiadója rendszeresen ad lehetőséget kezdő és kevésbé ismert producereknek.

 

 

Ez alkalommal a Moonbeams (V.V. VIP) került kiadásra. Az intro egy nagyon kellemes utaztatós felvezetés, ami egészen lágyan fut bele a meditatív kiállásba. Testes és kristálytiszta zene.

A lemez stúdió munkálatait a White Peach készítette, összesen 300 példány készült belőle, préselt, vinyl. Minden lemez mellé jár egy 8” x 8” méretű artwork. Érdemes a kiadó saját oldaláról megrendelni, mivel így számozott, pecsételt lemezeket kapunk.

 

Katalógus szám: VV-FOUR

Formátum: 12”, pressed, vinyl

Előadók: A. Krytikal - Spear Dance; B. L Nix - Moonbeams [V.V. VIP]

Elérhető: https://vinylvigilance.bigcartel.com/product/vv-four-spear-dance-moonbeams-v-v-vip

Artwork: Dan Browne


Vinyl Vigilance
Facebook https://www.facebook.com/vinylvigilance/
Shop https://vinylvigilance.bigcartel.com/

 

L Nix
Facebook https://www.facebook.com/LNixOfficial

Krytikal
Facebook https://www.facebook.com/krytikalsound/

 

 

FrozenDub

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása