dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

A legfrissebb Blackfox Records zenék

2019. április 16. - FrozenDub

 

Nincs megállás a Blackfox Records háza táján. Az elmúlt egy hónapban három friss digitális, ingyenesen leölthető kiadványuk került megjelenésre. A kiadó egyre komolyabb szintekre lép, most olyan producerek zenéit tették elérhetővé számunkra, mint: Bass Buddha, Tribal Dubs, ISH10.

 

blackfox-records-e1490080424425.jpg

 

 

Tribal Dubs - 'Read Your Mind' EP

Zseniális munka a cardiff-i producertől. A két verzió teljesen más zenei világot idéz meg. Míg az első verzió a dubstep egy sötétebb vonalára vezet addig a VIP egy tempós garage változat. Nagyon szépen szól mindkét darab.

 

 

ISH10 YOW1R0 - 'Teiko Ep'

A keleti badman elképesztően sötét és disztopikus alkotásai vannak ezen az EP és mindegyik zseniális a maga nemében! Mondanom sem kell, hogy fantasztikusan szólnak!

 

A - Resistance to Oppression

B - Resistance to Power

C - Resistance to Weak People

 

 

BASS BUDDHA - 'Grade EP'

A kaliforniai arc két zsíros szubokkal átitatott zenéje jelent most meg. Semmi cicoma, semmi körítés csak a brutális pulzáló szub tartomány!

 

Tribal Dubs 
Facebook https://www.facebook.com/tribaldubs/
Soundcloud https://soundcloud.com/tribaldubs

 

ISH10 YOW1R0
Soundcloud https://soundcloud.com/yow-is

 

Bass Buddha
Soundcloud https://soundcloud.com/bassbuddha
Facebook https://www.facebook.com/bassbuddhadubstep

 

FrozenDub

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása