dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Hooded-Up

2018. július 12. - FrozenDub

Idén januárban indult útjára a manchesteri székhelyű Hooded-Up kiadó. Csak kis szériás kiadásaik voltak, mindössze 20 darab elérhető a bandcamp-on keresztül. Eddig nem igazán volt meggyőző számomra, de a két legfrissebb korongjuk nagyon bejött. 

 

hooded_up.jpg 

 

(HDX004) Fiend - Ignition / Ignition (Remix)

Szintén 20 darabos limitált kiadvány, mely csak lemezen jelent meg, digitális formátumban nem elérhető. Fiend nagyon súlyos űrutazást rakott össze, mely a megfelelő gyorsítórakétákkal bárkit elrepít a mély űrbe, a helyzetet csak súlyosbítja JFO remixe.

 

 

img-20180710-wa0001_1.jpg

 

(HDX005) Sativa - Hydro / Other

Ugyancsak 20 darabos limitált kiadvány, mely csak lemezen jelent meg, digitális formátumban nem elérhető. Számomra eddig ismeretlen Sativa kimagasló minőségű két zenéje mindent visz. Míg az 'A' oldalon lévő 'Hydro' egy igazi grime klasszikus, addig a 'B' oldalon léve 'Other' egy valódi mély utazás keleties hangzással.

 

 

 A végére pedig egy friss rádió mix a főnöktől: 

Facebook: https://www.facebook.com/HoodedUp1/

Bandcamp: https://hoodedup.bandcamp.com/merch

Soundcloud: https://soundcloud.com/hoodedup

 

FrozenDub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása