dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Low End Music 003 - Teffa / Attention EP

2021. június 30. - FrozenDub

 

Az Essex/Brighton illetőségű Low End Music kollektíva már maga mögött tudhat két sikeres 12”-es lemez kiadást és nem régen jelent meg a harmadik lemezük, melyen nem más szolgáltatja a talp alá valót, mint az egyik legizgalmasabb brit producer Teffa!

 

193667081_5613726668669539_3770894607368043958_n.jpg

 

Mielőtt belehallgatnánk a Low End Music (LEM) legfrissebb lemezébe érdemes szétnézni a bandcamp oldalukon is, mivel a klasszikus 12”-es lemezszéria mellet egy digitális szériát is futtatnak. A LEMDIGI sorozatban eddig három kiadás található. Az elsőn a londoni dubstep színtér egyik legsúlyosabb figurájának munkáit hallhatjuk, nem más mint Panix büntet rajta két zenével.

 

 

A LEMDIGI002 sem kevésbé gyenge. Súlyos, sötét, minimalista. Igazi sound system anyag. Ezen számomra egy kevésbé ismert producer, Mentom két zenéje hallható.

 

 

 

A legfrissebb digitális anyag a 003. Ezen két Misfit zene hallható. Érdemes lesz fél szemmel rá is odafigyelni, mivel egyre erősebb anyagokat rak fel a soundcloud oldalára.

 

 

 

Amikor Tom átküldte nekem a LEM003 anyagát először szó szerint úgy kellett magamat összekaparni. Teffa-nak eddig is nagyon súlyos zenéi jelentek meg, de ez a mostani négy egészen súlyos, talán a legjobbak közül valók. Az Attention mindenképpen Teffa egyik legerősebb zenéje, a 2nd drop meg brutálisan erős.

 

 

A LEM003 megvásárolható a legtöbb netes lemezboltban, de szerintem Budapesten is kapható lesz. A zenék digitálisan is elérhetők a Low End Music bandcamp oldalán, illetve a korongot is meg lehet ott venni.

 

Kiadó: Low End Music

Producer: Teffa

Formátum: 12" és digitális

Cím: Attention EP

Elérhető: https://lowendmusic.bandcamp.com/album/teffa-attention-ep

 

Low End Music

https://www.facebook.com/LowEndMusicNights

https://lowendmusic.bandcamp.com/music

https://soundcloud.com/low-end-music

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása