dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

In:flux Free Dubstep Volume 1 [INFREE 017]

2018. július 25. - FrozenDub

Újabb ingyen letölthető válogatás lesz elérhető hamarosan, melyet ezúttal az In:flux Audio jegyez. A yorkshire-i illetőségű kollektíva profilja a UK Bass köré épül, azonban most egy elég masszív anyagot hoztak össze, melyet kifejezetten a dubstepnek szenteltek.

 

influx.jpg

 

Az ismertebb nevek közül, olyanok vannak, mint a Six Sunsets, Aztek, Rufus!, de igazából az egész album nagyon igényes, minőségi hangzással. Számomra kiemelkedő Hamid – Dagger című trekkje, ez egy brutális darab, ezt a tőrt egy sorozatgyilkos kezéből vette ki Hamid és kegyetlenül megforgatja az ember fejében. Dystinkt x Berserkr - Wicked Dub című zenéje a klasszikus dubstep hagyományokra megy vissza és Kromestar iskolájából merít, szintén nagyon húzos. Dr. Oscillator & Somah - Fluxin Dub  egy ötletes dub-os, jamaicai életérzéses dal röfögő dubstepbe oltva. Összesen egyébként 12 zene van a kiadványon. A megjelenés dátuma július 30.

 

In:flux Audio:

Facebook https://www.facebook.com/influxaudio/
Soundcloud https://soundcloud.com/influxaudio
Web http://influxaudio.com/home.html

 

  

  1. Ali McK & IYZ x Tik&Borrow - Midnight Dub
  2. Dystinkt x Berserkr - Wicked Dub
  3. Six Sunsets - Rocka
  4. Hamdi - Dagger
  5. Aztek - Red Alert
  6. Pelikann - Enzyme
  7. Vibrant Audio - Back the Fuck Up
  8. RUFUS! - Delerium
  9. Dunman - Give Me A Dub
  10. Dr. Oscillator & Somah - Fluxin Dub
  11. Dystinkt - Bitcrushed
  12. Narks - She Moves

 

 

FrozenDub

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása