dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Liverpooli őrület: LDHX001

2020. június 06. - FrozenDub

 

Idén év elején egy frissen indult kiadó jelent meg a színtéren ez az LDH Records vagy másként Liverpool Dubstep Heads Records. Ahogy a nevük is sejteti Liverpool környéki dubstep rajongókból állt össze. Eddig két digitális kiadványuk volt, most pedig úton van egy különleges és limitált példányszámú lemez is.

 

ldh_cov.jpg

 

 

Az LDH Records idén év elején jött létre. Az első kiadványaik ingyenesen letölthetők a csapat soundcloud oldalán. Összesen eddig tizenhat producertől tölthető le közel két tucat zene. Többnyire elég sötét underground szagú 140 bpm tempójú muzsikák alkotják a repertoárt, de van köztük egy-egy grime és 2step UK garage is.

 

 

Az FZP07-en is szereplő Tribal Dubs is rendelkezésükre bocsájtott két free zenét.

 

 

Májusban jelent meg az első digitális kiadványuk, melyen három zene hallható. A producer Tubz, aki maga is liverpooli. A két első szám a ’Poke’ és a ’Shift In’ jéghideg minimalista grime munkák, míg a ’Vibration dub call..’ egy dub ihletésű elvont szerzemény.

 

 

Az LDHD02-n Mani egy berlini székhelyű producer zenéi hallhatók.

 

 

 

Soron következő kiadványuk egy limitált példányszámban megjelenő 7” lemez lesz. Összesen 50 darab készül belőle és Teffa szerzeményei lesznek felvésve a korongra. A lemezen hallható két zene mellé még jár két meglepetés digitális bónusz trekk is, amik igencsak ütősek.

 

 

A lemez június 11-én jelenik meg és csak az LDH Records Big Cartel oldalán lesz elérhető!

 

Katalógus szám: LDHX001
Formátum: 7” viny only
Mennyiság: 50 db E
lőadó: Teffa - They Watchin' // Infinity + két meglepetés zene digitális formátumban

 

LDH Records:
Facebook https://www.facebook.com/LDHrecords/
Soundcloud https://soundcloud.com/ldh_records
Big Cartel https://ldhrecords.bigcartel.com/
Bandcamp https://ldhrecords.bandcamp.com/

 

FrozenDub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása