dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

MUD053 - Rufus! // Battle Groove EP

2019. október 18. - FrozenDub

 

A mai naptól elérhető a MUD053 azaz a Macabre Unit Digital kiadó legfrissebb anyaga. Melyen ezúttal Rufus! vezet minket a tőle és a kiadótól is megszokott sötét underground hangzásvilágba.

 

mudart053rufusv2.jpg

 

A kiadót talán már nem kell bemutatni, korábban írtam róluk itt és a kiadó vezetőjéről érintőlegesen pedig itt. A Battle Goorve EP-n négy zene kapott helyet. Mindegyik első osztályú, igazi megalkuvás mentes dubstep. Semmi lakossági laca-faca, itt nincsenek lírai hangszerek, és a kedvenc trap beatek is hiányozni fognak. Ami viszont van az rettentő sötét és mély. Rufus! munkáira jellemzően itt is megvan a disztopikus, rideg hangulat építés, amit annyira szeretünk. A brit producer első munkáira valamikor 2012-2014 körül figyeltem fel talán, valamelyik free zenei kompilációban, már akkor érződött rajta, hogy igazán jó úton jár. A Battle Groove egy jó eszencia ebből a fejlődési ívből. A páratlan produceri teljesítmény mellett a studo munka is kiemelkedő. Ennek az EP-nek mesterien kidolgozott hangja van!

 

 

Rufus! - Battle Groove EP
Megjelenés: 2019. október 18.
Katalógus: MUD053
Master: 6FBS

Megvásárolható: https://www.junodownload.com/products/rufus-battle-groove-ep/4308644-02/

 

Rufus!
Facebook https://www.facebook.com/RUFUS.UK/

MUD
Facebook https://www.facebook.com/macabreunitdigital

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása