dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Tribal DUB Gathering 7. – Village Vibe

2019. szeptember 19. - FrozenDub

 

Ismét törzsi találkozó lesz Nyársapáton. A Tribal Soul Sound System szeptember 21-én szombaton a falu művházában tart egy kis összerázó estet. A hangot a saját építésű hangrendszerük fogja biztosítani. Ez a kis szörnyeteg olyan erősre sikeredett, hogy éppen csak elkészült és máris megvolt az első megmérettetése a Reggae Camp fesztiválon, majd egy rövid pihenő után, már ment is a pozsonyi Upraising Festival nagyszínpadára. Szóval elég jó hangélmény van kilátásban...

 

tribal_cov.jpg

A zenei összeállítás is erősnek ígérkezik. Dubstep oldalról DST és Benc fogja pakolni a talp alá valót. Rajtuk kívül pedig Rastacsko, Haroon Ayyaz, Heartical Youth, Engineers Sound, Timo&Rob, Peet Ruff, Antem fog gondoskodni a szelektálásról.

A kellemes hangulat és a zene testi megtapasztalása garantált. A helyszín mindössze 80 fő befogadására alkalmas, ezért érdemes időben érkezni.

Szombaton találkozunk Nyársapáton.  

Esemény: https://www.facebook.com/events/2377848352526204/

 

FrozenDub

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása