dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

DMW Sound áttekintő

2019. július 23. - FrozenDub


Jó pár alkalommal írtam már a kelet-londoni dubstep formációról a DMW Sound-ról. Az elmúlt időben néhány igazán komoly zenét tettek elérhetővé vagy meghallgathatóvá a soundcloud felületükön és éppen ezért itt az ideje, hogy átfussuk ezeket.

 

dmw_1.jpg

 

 

 

Először is Ranking Dan-nak van egy igazán friss ingyenesen letölthető zenéje a Deepnezz Audio jóvoltából, aminek katalógus száma:DNAFREE043.

 

 

Egy másik Ranking Dan free zene a ’Rollercoaster’ egy első osztályú old school munka.

 

  

Panix mester ingyenes zenéje az ’Unlucky Dub’ egy jó kis klasszikus szerzemény.

 

 

 

Közös kiadatlan munkájuk egy igazi gyöngyszem újracsiszolása: ’KromestarSurgery (Panix & Ranking Dan remix)’. Ez egy igazi atombomba.

 

  

Közös szerzeményük a ’Lean’ is egy fantasztikus munka. Mély, vibráló és szuper tiszta. Pont ez az a hangzás, amit kezdenek elfejteni a producerek.

 

 

 

Érdemes meglátogatni Ranking Dan és Panix soundcloud oldalait, mert még sok free zene és clip található rajtuk. Plusz a srácoknak rendszeres rádióműsoruk van a földi sugárzással is rendelkező londoni rádió a Resonance FM hullámhosszán, ahol a legjobb underground dubstep djk zenélnek időről időre.

 

Panix
Soundcloud https://soundcloud.com/PANIX-DUB
Facebook https://www.facebook.com/panixdubrecordings/

Ranking Dan
Soundcloud https://soundcloud.com/rankingdan
Facebook https://www.facebook.com/dan.ranking.31

DMW Sound
Soundcloud https://soundcloud.com/DMWSOUND
Facebook https://www.facebook.com/DMWSOUNDRECORDS/
Bandcamp https://dmwsound.bandcamp.com/


FrozenDub

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása