dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

LEAP - Attensn / Frequency (IM030)

2018. július 23. - FrozenDub

 

Leap azaz Pfitzner Áron az egyik legfeltörekvőbb magyar dubstep producer jelenleg, valamint a Rebel Bass Crew oszlopos tagja. Facebook és soundcloud oldalain rendszeresen szivárogtatja jobbnál jobb zenéit. Korábban az ASAN, Cosmic Dust, S/M DIGITAL RECORDS, Mutated Sounds kiadóknál jelentek meg zenéi, de bandcamp oldalát bújva akad jó pár saját kiadás és free anyag is. Legfrissebb trekkjei a neves brit Indigo Movement jegyzi az IM030 katalógusszám alatt. Augusztus 6-án jelenik meg, de már előrendelhető. Az Indigo Movement bandcamp oldalán keresztül lesz elérhető mindössze 2 GBP-ért, ennyi pénzért két ilyen minőségi zene ajándék! 

Legközelebb Budapesten a Telepen tudjátok elkapni Leapet, az eseményről bővebben itt:  https://www.facebook.com/events/966106333569632/

 

leap.jpg

 

 

Leap – Attensn (IM030)

A szépen kidolgozott szub tartományok harmonikusan simulnak az egzotikus magas dallamhoz, melyek közösen szinte hipnotikus hatást érnek el. A Leapre jellemző precíz kidolgozottság és sajátos hangzásvilág izgalmas elegyet alkot ebben a trekkben, mely bátran el mer szakadni az uralkodó trendektől.

 

Leap – Frequency (IM030)

Nagyon erős lendületes darab, mely inkább közelít a klasszikus dubstep sulihoz, de ismét kiütközik a Leap sajátos ízlése, ezáltal sokkal dinamikusabbá varázsolva, ezt az egyébként súlyos mélyekkel felvértezett zenét. Egy igazi pöröllyel van dolgunk, mely egy sound systemen megszólaltatva igen komoly hullámokat kelt.

 

Leap:

Facebook https://www.facebook.com/leapdubz/
Soundcloud https://soundcloud.com/leapdubz
Bandcamp https://leapdubz.bandcamp.com/

Rebel Bass Crew: https://www.facebook.com/rebelbasshu/

Indigo Movement:

Facebook https://www.facebook.com/im.movement
Soundcloud https://soundcloud.com/indigo-movement
Bandcamp https://indigomovement.bandcamp.com/

 

 

FrozenDub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása