dubstep a javából

FrozenDub

FrozenDub

Mesck – Doomsayer EP [TRSK003]

2018. július 17. - FrozenDub

  

A Trusik csapat soron következő kiadványa egy igazi ítéletnapi csapás, ahogy az EP neve is sugallja ’Doomsayer EP'. Mielőtt rátérnék magára az EP-re érdemes egy pár szót írni a Trusik-ről.

2010-ben indult az egyszemélyes blog, mely a mélyebb és sötétebb zenékre koncentrált. Később bővült a csapat és szélesedett a profil, így az egyre több ajánló és kritika mellett megjelentek az interjúk valamint fényképészeti témájú anyagok, többnyire fotóriportok. 'System 1th Birthday' szerintem az egyik legerősebb anyaguk csodálatos képekkel, melyek egy fantasztikus esemény hangulatát adják vissza (itt). 2015 óta teljes a profiljuk, ekkor jelent meg az első kiadványuk, mellyel a legendás DJ/producert Headhunter-t „hozták vissza”, azóta pedig Tremble két zenéje került fel egy 12”-os lemezre.

 

trusik.png

 

Következő lemezük idén augusztus 10-én jelenik meg, melyet nem más jegyez, mint az észak-amerikai dubstep fejedelme Mesck az EP címe pedig ’Doomsayer’. Ahogy az elnevezés sugallja az ismét egy meglehetősen húzós anyaggal jött elő a Chestplate és a Crucial Recodings berkein belül már többszörösen bizonyított producer.

Az EP-n négy számot kapott helyett. Az A1 a névadó ’Doomsayer’ egy lendületes darab, melyet a törzsi dobok és kongák tesznek hátborzongatóvá. A2 ’Psychodrama’ az őrület határa sodor, de cunami méretű subbasszus hullám felszabadító erővel bír a testre és lélekre egyaránt. B1 közös munka a friss és feltörekvő Kālī-val a trekk címe: ’Ill Behavior’. Nagyon súlyos anyag némi trappes érzéssel benne, rettentően erőszakos téma. B2 ’Pills & Chains’ elmozdul a 140 bpm világából és nagyon jól teszi, mert egy igazi bólogatós zene lett belőle.

 

mesck.jpg

Mesck – Doomsayer EP [TRSK003]

 

Szóval viszonylag kevés szerelmi történetet mesél el nekünk a szerző a négy dalon keresztül, de nem is ezért hallgatjuk és pakoljuk a műveit. Nagyon súlyos, sötét és erőszakos anyaggal van dolgunk, tehát meleg szívvel ajánlom. Alig várom, hogy beröffentsem a 18”-as mélyeken, kell is hozzá. 

Az anyagot a Ten Eight Seven Mastering stúdió maszterelte. A borítón lévő képet Mesck készítette. Full sleeve artwork, szóval nem csak a füleink gyönyörködhetnek benne. 

 

 

Trusik:
Facebook: https://www.facebook.com/trusik/
Soundcloud: https://soundcloud.com/trusik 
Web: https://trusik.co.uk/

Mesck:
Facebook: https://www.facebook.com/mesckmusic/ 
Mesck: http://www.soundcloud.com/mesck 

Kālī:
Facebook: https://www.facebook.com/KaliDubs/ 
Soundcloud: https://soundcloud.com/kalidubs

 

Remélem tetszett az írás és máskor is benézel! 
FrozenDub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása